Πλήρες Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Περιγραφή

Για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά, η Εθνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας (ΕΕΟΙΣ), παρέχει δωρεάν το τριετές εκπαιδευτικό της πρόγραμμα στην Ομοιοπαθητική, διάρκειας 600 ωρών, που περιλαμβάνει ενδελεχή θεωρητική κατάρτιση με ζωντανή διδασκαλία, χρήση όλων των σύγχρονων εποπτικών μέσων καθώς και πλήρη πρακτική και κλινική εφαρμογή. [Δείτε εδώ αναλυτικά το περιεχόμενο σπουδών].

Το πρόγραμμα υπερβαίνει όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ομοιοπαθητικής (Εuropean Committee for Homeopathy, ECH) και είναι πιστοποιημένο από αυτήν. Η μετά από εξετάσεις επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στη λήψη διπλώματος από την ΕEΟΙΣ και σε όσους το επιθυμούν και στη λήψη του ευρωπαϊκού διπλώματος Ομοιοπαθητικής (European Diploma of Homeopathy), που χορηγείται από την ECH και είναι κοινό για όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Για να δοθεί η δυνατότητα τόσο στους εργαζόμενους όσο και σε επιστήμονες που διαμένουν στην επαρχία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, τα μαθήματα πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα, περίπου ένα κάθε μήνα, από τον Σεπτέμβριο ως και τον Ιούνιο. Στους σπουδαστές χορηγείται βιβλίο συνοπτικής παρουσίασης όλων των ομοιοπαθητικών φαρμάκων που θα διδαχτούν καθώς και εγχειρίδιο (booklet) βασικής πληροφόρησης σχετικά με θέματα Ομοιοπαθητικής θεωρίας, μεθοδολογίας και ορολογίας.

Το Πρώτο Μάθημα

Για το έτος 2018-2019, η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το Σαββατοκύριακο 13 & 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 - "ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ", με τα μαθήματα να διεξάγονται στον φιλόξενo χώρο του ξενοδοχείου ΠΑΡΘΕΝΩΝ, Μακρή 6 (έναντι Μουσείου Ακροπόλεως). Οι ημερομηνίες των επόμενων μαθημάτων θα ανακοινώνονται μηνιαίως στην αρχική σελίδα αυτού του ιστοχώρου, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Επικοινωνήστε με την γραμματεία στο 210 7222284 για περισσότερες λεπτομέρειες και για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία εγγραφής.

Πιστοποίηση

ech certificationΤο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΕΟΙΣ είναι πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ομοιοπαθητικής (European Committee for Homeopathy, ECH). Πρόκειται για την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία εθνικών εταιρειών ομοιοπαθητικής Ιατρικής, η οποία -μαζί και με το ‘Διεθνή Σύνδεσμο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής’ (Liga medicorum homeopathica internationalis, LMHI)- έχει θεσπίσει κοινά κριτήρια εκπαίδευσης στην Ομοιοπαθητική για τους ιατρούς όλων των χωρών της Ευρώπης αλλά και παγκοσμίως.

Εξετάσεις - Δίπλωμα

european diplomaΤο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΕΟΙΣ υπερβαίνει κατά πολύ και τις προδιαγραφές του προσφάτως εγκεκριμένου ευρωπαϊκού προτύπου CEN για την εκπαίδευση ιατρών στην Ομοιοπαθητική.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος:

  ♦  προϋποθέτει συστηματική παρουσία στα μαθήματα,
  ♦  διαπιστώνεται με διπλές εξετάσεις (πρώτα γραπτές και κατόπιν προφορικές) που διενεργούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ECH και
  ♦  οδηγεί στη λήψη Διπλώματος από την ΕEΟΙΣ και σε όσους το επιθυμούν και στη λήψη του ευρωπαϊκού Διπλώματος Ομοιοπαθητικής (European Diploma of Homeopathy), που χορηγείται από την ECH.

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώστε

photo apo mathimataΕπόμενο μάθημα: ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 2 & 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου ΠΑΡΘΕΝΩΝ, Μακρή 6, (Έναντι Μουσείου Ακροπόλεως) και με την Είσοδο Ελεύθερη.

Κράτα το

Θα μας Βρείτε

• Μαθήματα
• Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι

Ξενοδοχείο ΠΑΡΘΕΝΩΝ
Μακρή 6 (Έναντι Μουσείου Ακροπόλεως) - πλησίον Μετρό 'Ακρόπολη'.

Τηλ.: 210 7222284 | 693 2981719

Email: info@homeopathyingreece.gr