Σεμινάρια

Σεμινάρια

Η Εθνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας (ΕΟΟΙΣ), προκειμένου να συμβάλλει στην διατήρηση και περαιτέρω βελτίωση των γνώσεων και δεξιοτήτων των Ομοιοπαθητικών γιατρών (ούτως ώστε αυτοί να προσφέρουν τα καλύτερες δυνατές υπηρεσίες υγείας) κατά τακτά διαστήματα, διενεργεί σεμινάρια συγκεκριμένης θεματικής (π.χ. materia medica μικρών και σπάνιων φαρμάκων, τεχνικές repertorizing, κλινικές ενδείξεις ομοιοπαθητικών φαρμάκων κλπ), αξιοποιώντας όχι μόνο το δικό της στελεχιακό δυναμικό αλλά και συνεργαζόμενη με επιστήμονες κύρους, με μάχιμους καταξιωμένους Ομοιοπαθητικούς αλλά ακόμα και μετακαλώντας από το εξωτερικό δασκάλους της Ομοιοπαθητικής εγνωσμένης αξίας. Ζητήστε να ενημερωθείτε από την γραμματεία για τα προσεχή σεμινάρια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

zafeiriou sankaranΠρόσφατα διενεργηθέντα σεμινάρια:

  • Καλοκαιρινή διημερίδα Ομοιοπαθητικής στην Αίγινα (9-10/7/16), με τον Β. Ζαφειρίου και τον Φ. Τσούκαλη.
  • Επιστημονική Ημερίδα Ομοιοπαθητικής Ιατρικής: ΤΟΞΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ & ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ (Σάββατο 23 Απριλίου 2016, 10πμ - 6μμ) Κατεβάστε το πρόγραμμα της ημερίδας εδώ.
  • 3 επιστημονικές ημερίδες Ομοιοπαθητικής – βελονισμού στα γραφεία του ΙΣΑ, σε συνεργασία με την Κίνηση Ιατρικής Αναβάθμισης.
  • Συνέργεια στην ομοιοπαθητική. Με τον Rajan Sankaran.
  • Σχετικά με το φαινόμενο Placebo και Nocebo. Με τον Β. Ζαφειρίου, Αίγινα 2011.
  • Επίσκεψη στην βιομηχανική μονάδα παραγωγής ομοιοπαθητικών φαρμάκων «Κορρές», στα Οινόφυτα.
  • Εισαγωγικό σεμινάριο Ομοιοπαθητικής συνταγογράφησης βασισμένης στο βίωμα-αίσθηση (sensation) του ασθενούς κατά Sankaran. Με τον Rajan Sankaran.
  • Η χρήση ομοιοπαθητικών φαρμάκων στην κύηση, τοκετό, λοχεία. Με την Sally Rose.

 

Στη φωτογραφία, ο Βαγγέλης Ζαφειρίου με τον διάσημο ομοιοπαθητικό Rajan Sankaran.

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώστε

photo apo mathimataΈναρξη μαθημάτων το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στον φιλόξενο χώρο του Αμφιθέατρου του Ινστιτούτου Παστέρ, Βασιλίσσης Σοφίας 127, (Στάση Μετρό "Αμπελόκηποι") και με την Είσοδο Ελεύθερη.

Κράτα το

Θα μας Βρείτε

Μαθήματα

Αμφιθέατρο Ινστιτούτου Παστέρ
Βασιλίσσης Σοφίας 127
πλησίον Μετρό 'Αμπελόκηποι'.

Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι

Στο Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ αλλά και
Παπαδιαμαντοπούλου 4
πλησίον Μετρό 'Μέγαρο Μουσικής'

Τηλ.: 210 7222284 | 693 2981719

Email: info@homeopathyingreece.gr