Κ.Ι.ΑΝ Αρχική Σελίδα

homeopathy acupuncture

Εκλογές Ι.Σ.Α. 2014

Η παράταξη "Κ.Ι.ΑΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ" συμμετείχε ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Ι.Σ.Α 12-13 Οκτωβρίου 2014 με αποκλειστικό σκοπό την πλήρη θεσμοθέτηση από την Πολιτεία της Ομοιοπαθητικής και του Βελονισμού, και γενικότερα της Εναλλακτικής Ιατρικής.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινή προσπάθεια γιατρών Βελονισμού και Ομοιοπαθητικής που έγινε ποτέ! Στο ψηφοδέλτιο συμμετείχαν 104 εναλλακτικοί γιατροί.

Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ και ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ μετά τις εκλογές αυτές εκπροσωπούν πλέον τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας στον Π.Ι.Σ από την έδρα Εκπροσώπου.

Η Ομοιοπαθητική, ο Βελονισμός και οι ασθενείς που εμπιστεύονται τις εντυπωσιακές αυτές Ιατρικές ευχαριστούν όλους τους γιατρούς που συνέβαλλαν ενεργά στην επιτυχή αυτή προσπάθεια, και προσβλέπουν στην επίτευξη όλων των στόχων της!

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώστε

photo apo mathimataΈναρξη μαθημάτων το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στον φιλόξενο χώρο του Αμφιθέατρου του Ινστιτούτου Παστέρ, Βασιλίσσης Σοφίας 127, (Στάση Μετρό "Αμπελόκηποι") και με την Είσοδο Ελεύθερη.

Κράτα το

Θα μας Βρείτε

Μαθήματα

Αμφιθέατρο Ινστιτούτου Παστέρ
Βασιλίσσης Σοφίας 127
πλησίον Μετρό 'Αμπελόκηποι'.

Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι

Στο Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ αλλά και
Παπαδιαμαντοπούλου 4
πλησίον Μετρό 'Μέγαρο Μουσικής'

Τηλ.: 210 7222284 | 693 2981719

Email: info@homeopathyingreece.gr