Κ.Ι.ΑΝ Αρχική Σελίδα

Εκλογές Ι.Σ.Α. 2014

Η παράταξη "Κ.Ι.ΑΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ - ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ" συμμετείχε ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Ι.Σ.Α 12-13 Οκτωβρίου 2014 με αποκλειστικό σκοπό την πλήρη θεσμοθέτηση από την Πολιτεία της Ομοιοπαθητικής και του Βελονισμού, και γενικότερα της Εναλλακτικής Ιατρικής.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη κοινή προσπάθεια γιατρών Βελονισμού και Ομοιοπαθητικής που έγινε ποτέ! Στο ψηφοδέλτιο συμμετείχαν 104 εναλλακτικοί γιατροί.

Η ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ και ο ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ μετά τις εκλογές αυτές εκπροσωπούν πλέον τον Ιατρικό Σύλλογο της Αθήνας στον Π.Ι.Σ από την έδρα Εκπροσώπου.

Η Ομοιοπαθητική, ο Βελονισμός και οι ασθενείς που εμπιστεύονται τις εντυπωσιακές αυτές Ιατρικές ευχαριστούν όλους τους γιατρούς που συνέβαλλαν ενεργά στην επιτυχή αυτή προσπάθεια, και προσβλέπουν στην επίτευξη όλων των στόχων της!

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώστε

photo apo mathimataΕπόμενο μάθημα: ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ 2 & 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019, στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου ΠΑΡΘΕΝΩΝ, Μακρή 6, (Έναντι Μουσείου Ακροπόλεως) και με την Είσοδο Ελεύθερη.

Κράτα το

Θα μας Βρείτε

• Μαθήματα
• Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι

Ξενοδοχείο ΠΑΡΘΕΝΩΝ
Μακρή 6 (Έναντι Μουσείου Ακροπόλεως) - πλησίον Μετρό 'Ακρόπολη'.

Τηλ.: 210 7222284 | 693 2981719

Email: info@homeopathyingreece.gr