Κ.Ι.ΑΝ Αρχική Σελίδα

homeopathy acupuncture

Θεσμοθέτηση Ομοιοπαθητικής

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ Ι.Σ.Α ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΗΔΗ ΤΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ!

Η συμμετοχή μας με την Κ.Ι.ΑΝ στο ΔΣ του Ι.Σ.Α έπιασε τόπο για άλλη μια φορά.

H Επιτροπή Ειδικοτήτων και Εξειδικεύσεων του Ι.Σ.Α στην οποία συμμετείχε καθοριστικά το Μέλος του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. ψυχίατρος Βαγγέλης Ζαφειρίου, πριν λίγους μόλις μήνες κατέληξε ομόφωνα στις εξής προτάσεις προς το Δ.Σ. του ΙΣΑ:

  1. Χαρακτηρισμό της Ομοιοπαθητικής ως Ιατρικής Πράξης.
  2. Αναγνώριση της Ομοιοπαθητικής ως εξειδικευμένης γνώσης που χρειάζεται ειδική εκπαίδευση, η οποία και οφείλει να αναγνωρισθεί.
  3. Δημιουργία στον Ι.Σ.Α Μητρώου των Ιατρών Μελών των Ομοιοπαθητικών Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών τα οποία έχουν επαρκή (σύμφωνη με τις ευρωπαϊκές και τις διεθνείς προδιαγραφές) και πιστοποιημένη εκπαίδευση για την άσκηση της Ομοιοπαθητικής Ιατρικής. Πρόκειται για το αίτημα αυτό που είχε διατυπώσει επίσημα και για πρώτη φορά η Εθνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας προς τον Ι.Σ.Α., τον Π.Ι.Σ και προς το Κ.Ε.Σ.Υ πριν 6 ΧΡΟΝΙΑ! Υιοθετήθηκε τώρα!
  4. Χορήγηση της αιγίδας του Ι.Σ.Α στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα των Ομοιοπαθητικών Επιστημονικών Ιατρικών εταιρειών που πληρούν τις προδιαγραφές των Πανευρωπαϊκών και Διεθνών ομοιοπαθητικών οργανισμών.
  5. Δημιουργία εξωτερικών ιατρείων Ομοιοπαθητικής και στα υπόλοιπα δημόσια Νοσοκομεία.
  6. Εισαγωγή της ομοιοπαθητικής θεραπευτικής στα προπτυχιακά μαθήματα των Ιατρικών Σχολών.
  7. Ίδρυση προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών ομοιοπαθητικής στις Ιατρικές Σχολές.

Το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. αποφάσισε μετά την παρουσίαση των παραπάνω προτάσεων της Επιτροπής να ζητήσει επιπλέον και τη γνωμοδότηση του Κ.Ε.Σ.Υ., την οποία και περιμένουμε.

Αυτονόητα ότι ισχύσει για την Ομοιοπαθητική θα ισχύσει ταυτόχρονα και για το ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ.

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώστε

photo apo mathimataΈναρξη μαθημάτων το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στον φιλόξενο χώρο του Αμφιθέατρου του Ινστιτούτου Παστέρ, Βασιλίσσης Σοφίας 127, (Στάση Μετρό "Αμπελόκηποι") και με την Είσοδο Ελεύθερη.

Κράτα το

Θα μας Βρείτε

Μαθήματα

Αμφιθέατρο Ινστιτούτου Παστέρ
Βασιλίσσης Σοφίας 127
πλησίον Μετρό 'Αμπελόκηποι'.

Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι

Στο Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ αλλά και
Παπαδιαμαντοπούλου 4
πλησίον Μετρό 'Μέγαρο Μουσικής'

Τηλ.: 210 7222284 | 693 2981719

Email: info@homeopathyingreece.gr