Κ.Ι.ΑΝ Αρχική Σελίδα

homeopathy acupuncture

Προτάσεις - Επαφές

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ

Πάνω: Στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας κ. Α. Γεωργιάδη.

Οι προτάσεις και οι επαφές μας για την Ομοιοπαθητική και το Βελονισμό είναι διαρκείς, κοινοποιημένες και μη, με ολόκληρη την ιεραρχία των αρμοδίων.

Aπό τις ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ και τα μέλη τους, τους Ιατρικούς ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, Μέλη των ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ (όπου και εκδικάζονταν υποθέσεις συναδέλφων εναλλακτικής ιατρικής) και όλους τους εκλεγμένους Εκπροσώπους ΤΩΝ Ι.Σ. ΣΤΟΝ Π.Ι.Σ., τους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ (κ.κ. Βουδούρη και Παπαγεωργόπουλο), μέχρι τους ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΟΛΩΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου της Κυβέρνησης), και τους πέντε τελευταίους ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ (κ.κ. Μ. Ξενογιανακοπούλου, Ανδρέα Λοβέρδο, Ανδρέα Λυκουρέντζο, Άδωνη Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη). Όλοι τώρα γνωρίζουν!

Έχουμε παρουσιάσει την αναγκαιότητα υποστήριξης, προώθησης και θεσμοθέτησης των εναλλακτικών αυτών θεραπευτικών σε όλα τα επίπεδα. Ενήμεροι είναι επίσης και όλοι οι γιατροί μέσω των πολλών, επανειλλημένων και εκτεταμένων δημοσιεύσεών μας στην ‘ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ’ του Ι.Σ.Α., των Γενικών Συνελεύσεων του Π.Ι.Σ. και των συνελεύσεων του ΙΣΑ.

 epafes2 epafes3  epafes4
Από τη συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τσίπρα Με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. Παπαγεωργόπουλο Με τον Υπουργό Υγείας κύριο Ανδρέα Λυκουρέντζο

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώστε

photo apo mathimataΈναρξη μαθημάτων το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στον φιλόξενο χώρο του Αμφιθέατρου του Ινστιτούτου Παστέρ, Βασιλίσσης Σοφίας 127, (Στάση Μετρό "Αμπελόκηποι") και με την Είσοδο Ελεύθερη.

Κράτα το

Θα μας Βρείτε

Μαθήματα

Αμφιθέατρο Ινστιτούτου Παστέρ
Βασιλίσσης Σοφίας 127
πλησίον Μετρό 'Αμπελόκηποι'.

Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι

Στο Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ αλλά και
Παπαδιαμαντοπούλου 4
πλησίον Μετρό 'Μέγαρο Μουσικής'

Τηλ.: 210 7222284 | 693 2981719

Email: info@homeopathyingreece.gr