ΝΕΑ | ΑΤΖΕΝΤΑ

Κέντρο Ενοποιημένης Ιατρικής - Πιτιλιάνο Τοσκάνης

Έρευνα: σχετικά με επιτυχή χρήση ενοποιημένου ομοιοπαθητικού πρωτοκόλλου στη θεραπεία 430 ασθενών με αναπνευστική αλλεργία. «Βελτίωση της ποιότητας ζωής και μείωση των συμβατικών φαρμάκων σε αλλεργικούς ασθενείς που έλαβαν ομοιοπαθητική θεραπεία» Από την Dr. Rosaria Ferreri του Κέντρου Ενοποιημένης Ιατρικής του Πιτιλιάνο της Τοσκάνης.

Το Κέντρο Ενοποιημένης Ιατρικής στο Πιτιλιάνο, στην Τοσκάνη είναι ένα καινοτόμο νοσκομείο που παρέχει υπηρεσίες Ομοιοπαθητικής και Βελονισμού παράλληλα με συμβατική ιατρική φροντίδα. Το άρθρο παρουσιάζει τα αποτελέσματα της χρήσης ενός ενοποιημένου ομοιοπαθητικού πρωτοκόλλου σε 430 εξωτερικούς ασθενείς με εποχιακή ή χρόνια αναπνευστική αλλεργία (ρινίτιδα, ρινο-επιπεφυκίτιδα, άσθμα) από το 2011 ως το 2014. Η αποτελεσματικότητα εκτιμήθηκε με το ερωτηματολόγιο ποιότητας ζωής SF12, την κλίμακα αξιολόγησης των συμπτωμάτων Edmonton, με βάση τις αλλαγές στην κατανάλωση συμβατικών φαρμάκων και τα ποσοστά ασθενών που εγκατέλειψαν το πρωτόκολλο. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι ασθενείς με αναπνευστικές αλλεργίες βελτιώθηκαν κλινικά, η ποιότητα ζωής τους επίσης βελτιώθηκε, η χρήση των σχετικών με τη νόσο συμβατικών φαρμάκων περιορίστηκε, η συμμόρφωση δε στο πρωτόκολλο ήταν υψηλή και δεν αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Διαβάστε όλο το άρθρο από το καλοκαιρινό τεύχος 2016 του ‘Homoepathy Research Institute’... ΕΔΩ.

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώστε

photo apo mathimataΈναρξη μαθημάτων το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στον φιλόξενο χώρο του Αμφιθέατρου του Ινστιτούτου Παστέρ, Βασιλίσσης Σοφίας 127, (Στάση Μετρό "Αμπελόκηποι") και με την Είσοδο Ελεύθερη.

Κράτα το

Θα μας Βρείτε

Μαθήματα

Αμφιθέατρο Ινστιτούτου Παστέρ
Βασιλίσσης Σοφίας 127
πλησίον Μετρό 'Αμπελόκηποι'.

Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι

Στο Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ αλλά και
Παπαδιαμαντοπούλου 4
πλησίον Μετρό 'Μέγαρο Μουσικής'

Τηλ.: 210 7222284 | 693 2981719

Email: info@homeopathyingreece.gr