Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι

Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι

Η Εθνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας δίδει μεγάλη έμφαση στη διαρκή μετεκπαίδευση των ομοιοπαθητικών γιατρών και γι' αυτό, έχει υπό την αιγίδα της τους ‘Ομοιοπαθητικούς Διαλόγους’ (ΟΜ-ΔΙΑ), μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών, που λειτουργεί συστηματικά από 17ετίας, ιδιαίτερα δημοφιλές στους ομοιοπαθητικούς γιατρούς.

Οι Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι παρέχονται επίσης Δωρεάν, και είναι ανοιχτοί σε όλους τους Έλληνες ομοιοπαθητικούς γιατρούς, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό στη βελτίωση της περίθαλψης των ασθενών, έμπρακτα και άμεσα.

Τα τελευταία χρόνια οι Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι πραγματοποιούνται μηνιαίως, (το Σάββατο 11.00 -14.00, κατά τα διήμερα που διενεργείται και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα).

Στους Ομοιοπαθητικούς Διαλόγους:

  • συζητούνται περιστατικά των συναδέλφων ώστε να καταλήξει η ομάδα στη συνταγογράφηση του ορθού για την περίπτωση ομοιοπαθητικού φαρμάκου. (Υποστήριξη της συνταγογράφησης των λιγότερο έμπειρων στην Ομοιοπαθητική ιατρών γίνεται και από ένα δίκτυο επιβλεπόντων (supervisors), εμπειρότερων στην Ομοιοπαθητική ιατρών που υποστηρίζουν τους πρώτους).
  • αναλύονται περαιτέρω προηγμένες τεχνικές που προάγουν την Ομοιοπαθητική πράξη των συναδέλφων. Ενδεικτικά θέματα που αναλύονται είναι: τρόποι βελτίωσης λήψης του ιστορικού και ανάλυσής του, η πρακτική αξία των μιασμάτων στην ανάλυση του ιστορικού, θεραπευτικοί χειρισμοί σε υπερευαίσθητους ασθενείς, σε ασθενείς με πενία συμπτωμάτων, σε ασθενείς με ανίατες καταστάσεις, η χρήση των νοσώδων και διάμεσων φαρμάκων, προληπτική ομοιοπαθητική σε επιδημίες, χρήση ηλεκτρονικών προγραμμάτων repertorizing, ανάλυση μικρών φαρμάκων κά.
  • καλούνται καταξιωμένοι ιατροί και επιστήμονες που αναπτύσσουν ειδικά θέματα (σχέση της Ομοιοπαθητικής με άλλα θεραπευτικά συστήματα, ιστικά άλατα, χρήση ανθοϊαμάτων κλπ).

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώστε

photo apo mathimataΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΕΕΟΙΣ, στον φιλόξενο χώρο του Ξενοδοχείου ΠΑΡΘΕΝΩΝ, Μακρή 6, (Έναντι Μουσείου Ακροπόλεως) θα ανακοινωθεί μετά το τέλος των γνωστών περιοριστικών μέτρων.

Κράτα το

Θα μας Βρείτε

• Μαθήματα
• Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι

Ξενοδοχείο ΠΑΡΘΕΝΩΝ
Μακρή 6 (Έναντι Μουσείου Ακροπόλεως) - πλησίον Μετρό 'Ακρόπολη'.

Τηλ.: 210 7222284 | 693 2981719

Email: info@homeopathyingreece.gr