Πλήρες Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Σε Ποιους Απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιατρούς, οδοντιάτρους, κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς και φοιτητές των αντίστοιχων σχολών. Το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι κοινό για γιατρούς, οδοντιάτρους, κτηνιάτρους με τις ακόλουθες μόνο διαφοροποιήσεις ανά ιδιότητα:

  • Στο τρίτο έτος οργανώνονται κλινικά φροντιστήρια που αφορούν στην εφαρμογή της Ομοιοπαθητικής στους τομείς της Οδοντιατρικής και Κτηνιατρικής.
  • Οι εργασίες που θεωρούνται προαπαιτούμενες για τη συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις είναι διαφορετικές για κάθε κατηγορία και κατευθύνονται ανά τομέα εφαρμογής της Ομοιοπαθητικής.
  • Οι οδοντίατροι και οι κτηνίατροι έχουν ως επιβλέποντες οδοντίατρο και κτηνίατρο αντίστοιχα, μέλη της εκπαιδευτικής ομάδας.
  • Στις εξετάσεις, δίδεται έμφαση σε ερωτήσεις που αφορούν στην εφαρμογή της Ομοιοπαθητικής στο ιδιαίτερο γνωστικό αντικείμενο κάθε υποψηφίου, ανάλογα με την ιδιότητά του (ιατρός, οδοντίατρος, κτηνίατρος).

Όσον αφορά στους φαρμακοποιούς, αυτοί κρίνονται επαρκείς και μετά την παρακολούθηση ενός μόνο έτους και λαμβάνουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης. Προκειμένου να εντρυφήσουν σε θέματα ομοιοπαθητικής φαρμακοποιίας και να μάθουν την τεχνική παρασκευής του ομοιοπαθητικού φαρμάκου, μπορούν να απευθύνονται στην ‘Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικών φαρμακοποιών’.

Το Πρώτο Μάθημα

Για το έτος 2019-2020, η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το Σάββατο 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019, με τα μαθήματα να διεξάγονται στον φιλόξενo χώρο του ξενοδοχείου ΠΑΡΘΕΝΩΝ, Μακρή 6 (έναντι Μουσείου Ακροπόλεως).

Το επόμενο μάθημα θα γίνει το Σ-Κύριακο 19 – 20 Οκτωβρίου, 2019, 9:30 πμ.

Το μεθεπόμενο μάθημα θα γίνει το Σ-Κύριακο 23 – 24 Νοεμβρίου, 2019, 9:30 πμ.

Οι ημερομηνίες των επόμενων μαθημάτων θα ανακοινώνονται μηνιαίως στην αρχική σελίδα αυτού του ιστοχώρου, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Επικοινωνήστε με την γραμματεία στο 210 7222284 για περισσότερες λεπτομέρειες και για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία εγγραφής.

Πιστοποίηση

ech certificationΤο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΕΟΙΣ είναι πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ομοιοπαθητικής (European Committee for Homeopathy, ECH). Πρόκειται για την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία εθνικών εταιρειών ομοιοπαθητικής Ιατρικής, η οποία -μαζί και με το ‘Διεθνή Σύνδεσμο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής’ (Liga medicorum homeopathica internationalis, LMHI)- έχει θεσπίσει κοινά κριτήρια εκπαίδευσης στην Ομοιοπαθητική για τους ιατρούς όλων των χωρών της Ευρώπης αλλά και παγκοσμίως.

Εξετάσεις - Δίπλωμα

european diplomaΤο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΕΟΙΣ υπερβαίνει κατά πολύ και τις προδιαγραφές του προσφάτως εγκεκριμένου ευρωπαϊκού προτύπου CEN για την εκπαίδευση ιατρών στην Ομοιοπαθητική.

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος:

  ♦  προϋποθέτει συστηματική παρουσία στα μαθήματα,
  ♦  διαπιστώνεται με διπλές εξετάσεις (πρώτα γραπτές και κατόπιν προφορικές) που διενεργούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ECH και
  ♦  οδηγεί στη λήψη Διπλώματος από την ΕEΟΙΣ και σε όσους το επιθυμούν και στη λήψη του ευρωπαϊκού Διπλώματος Ομοιοπαθητικής (European Diploma of Homeopathy), που χορηγείται από την ECH.

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώστε

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ στην περίοδο Κορωνοϊού ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ κατόπιν προσκλήσεων.

Κράτα το

Θα μας Βρείτε

• Μαθήματα
• Ομοιοπαθητικοί Διάλογοι

Ξενοδοχείο ΠΑΡΘΕΝΩΝ
Μακρή 6 (Έναντι Μουσείου Ακροπόλεως) - πλησίον Μετρό 'Ακρόπολη'.

Τηλ.: 210 7222284 | 693 2981719

Email: info@homeopathyingreece.gr