Κ.Ι.ΑΝ Αρχική Σελίδα

Πρώτοι στην Ιστορία

Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ - ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ - ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ι.ΑΝ

Η πρώτη επιστημονική Διημερίδα Βελονισμού - Ομοιοπαθητικής - Φυτοθεραπείας στα γραφεια του Ι.Σ.Α διοργανώθηκε ήδη ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ι.ΑΝ., με συντονιστή τον Πρόεδρο της Εθνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Συνεργασίας και μέλος του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α ψυχίατρο Βαγγέλη Ζαφειρίου.

Ο Ι.Σ.Α και η Κ.Ι.ΑΝ έκαναν την αρχή με την αναμενόμενη πολύ μεγάλη επιτυχία και την ιδιαίτερα ενεργή και πλούσια συμμετοχή του ακροατηρίου!

story1story2Πάνω δεξιά: Γιώργος Παπαδόπουλος, Κωσταντίνα Θεοδωράτου

Πάνω Αριστερά: Βαγγέλης Ζαφειρίου, Δημήτριος Βασιλάκος, Μιλτιάδης Καράβης

Την Ημερίδα τίμησαν με τη συμμετοχή τους τρεις Καθηγητές Πανεπιστημίου (Γιώργος Παπαδόπουλος, Δημήτριος Βασιλάκος, Γιώργος Καραγιάννης), τέσσερις Πρόεδροι Επιστημονικών Ιατρικών Εταιρειών Βελονισμού και Ομοιοπαθητικής (Δημήτριος Βασιλάκος, Βαγγέλης Ζαφειρίου, Κωνσταντίνα Θεοδωράτου, Μιλτιάδης Καράβης) και οι καταξιωμένοι στον τομέα τους συνάδελφοι των θεραπευτικών αυτών, Δημήτρης Ζάγκλης, Αλέξανδρος Λουπασάκης, Νίκος Παπανδρέου, Δημήτρης Σούλης, Ναταλία Τζήμα.

Οι εισηγήσεις τους εμπλούτισαν και διεύρυναν τις γνώσεις, την εμπειρία και τους ορίζοντές μας για την έννοια και την πρακτική της θεραπείας γενικά και των συγκεκριμένων θεραπευτικών ειδικότερα.

Η διημερίδα έκλεισε με τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων σε βιωματικό εργαστήριο υπό τον Αλέξανδρο Λουπασάκη.

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώστε

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ !!!
Μαθήματα Live ή Διαδικτυακά σε προσαρμογή με τους κανονισμούς περί κορωνοιού

Θα μας Βρείτε

• Διεύθυνση επικοινωνίας:

Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια,
ΤΚ 11528.

• Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ.: 210 7222150
Κιν.: 697 5425842 | 694 6261568

Email: info@homeopathyingreece.gr