Κ.Ι.ΑΝ Αρχική Σελίδα

Πετύχαμε τον Στόχο μας

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΙΑΤΡΩΝ – Κ.Ι.Α.Ν. - ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ»

Στις εκλογές της 21-22/10/2018 η «Ανεξάρτητη Συμμαχία Γατρών - Κ.Ι.ΑΝ. – Γιατροί για τους Γιατρούς» πέτυχε το στόχο της και κατέκτησε έδρα στο νέο Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.!...

H «Ανεξάρτητη Συμμαχία Γατρών - Κ.Ι.ΑΝ. – Γιατροί για τους Γιατρούς» πέτυχε το στόχο της και κατέκτησε επίσης 2 έδρες Εκπροσώπου στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που εδώ και 13 χρόνια που πρωτοξεκινήσαμε στηρίζουν πολύπλευρα και με την ψήφο τους την προσπάθεια αυτή για τη διεύρυνση της θεσμοθέτησης των εναλλακτικών ιατρικών, την προσπάθεια για να προσεγγίσουν οι εναλλακτικές ιατρικές τη θέση που η θεραπευτική τους δυνατότητα και οι ανάγκες των ασθενών επιβάλλουν.

Πριν 13 χρόνια όλοι οι θεσμικοί ιατρικοί φορείς ήταν αρνητικά διακείμενοι. Σήμερα είναι όλοι και θετικά διακείμενοι και επιστημονικά ενημερωμένοι!

Συνεχίζουμε!

Και χαιρόμαστε για τη συμμετοχή όλων!

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώστε

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ !!!
Μαθήματα Live ή Διαδικτυακά σε προσαρμογή με τους κανονισμούς περί κορωνοιού

Θα μας Βρείτε

• Διεύθυνση επικοινωνίας:

Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια,
ΤΚ 11528.

• Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ.: 210 7222150
Κιν.: 697 5425842 | 694 6261568

Email: info@homeopathyingreece.gr