ΝΕΑ | ΑΤΖΕΝΤΑ

Κέντρο Ενοποιημένης Ιατρικής - Πιτιλιάνο Τοσκάνης

Έρευνα: σχετικά με επιτυχή χρήση ενοποιημένου ομοιοπαθητικού πρωτοκόλλου στη θεραπεία 430 ασθενών με αναπνευστική αλλεργία. «Βελτίωση της ποιότητας ζωής και μείωση των συμβατικών φαρμάκων σε αλλεργικούς ασθενείς που έλαβαν ομοιοπαθητική θεραπεία» Από την Dr. Rosaria Ferreri του Κέντρου Ενοποιημένης Ιατρικής του Πιτιλιάνο της Τοσκάνης.

Το Κέντρο Ενοποιημένης Ιατρικής στο Πιτιλιάνο, στην Τοσκάνη είναι ένα καινοτόμο νοσκομείο που παρέχει υπηρεσίες Ομοιοπαθητικής και Βελονισμού παράλληλα με συμβατική ιατρική φροντίδα. Το άρθρο παρουσιάζει τα αποτελέσματα της χρήσης ενός ενοποιημένου ομοιοπαθητικού πρωτοκόλλου σε 430 εξωτερικούς ασθενείς με εποχιακή ή χρόνια αναπνευστική αλλεργία (ρινίτιδα, ρινο-επιπεφυκίτιδα, άσθμα) από το 2011 ως το 2014. Η αποτελεσματικότητα εκτιμήθηκε με το ερωτηματολόγιο ποιότητας ζωής SF12, την κλίμακα αξιολόγησης των συμπτωμάτων Edmonton, με βάση τις αλλαγές στην κατανάλωση συμβατικών φαρμάκων και τα ποσοστά ασθενών που εγκατέλειψαν το πρωτόκολλο. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι ασθενείς με αναπνευστικές αλλεργίες βελτιώθηκαν κλινικά, η ποιότητα ζωής τους επίσης βελτιώθηκε, η χρήση των σχετικών με τη νόσο συμβατικών φαρμάκων περιορίστηκε, η συμμόρφωση δε στο πρωτόκολλο ήταν υψηλή και δεν αναφέρθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Διαβάστε όλο το άρθρο από το καλοκαιρινό τεύχος 2016 του ‘Homoepathy Research Institute’... ΕΔΩ.

Πρέπει να Γνωρίζεις

Logo

Η ΕΕΟΙΣ είναι εταιρεία εξειδικευμένη και πιστοποιημένη στην παροχή Ομοιοπαθητικής ιατρικής εκπαίδευσης και λειτουργεί μία από τις μεγαλύτερες σε αριθμό σπουδαστών σχολές Ομοιοπαθητικής σε όλη την Ευρώπη.

Σημειώστε

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ !!!
Μαθήματα Live ή Διαδικτυακά σε προσαρμογή με τους κανονισμούς περί κορωνοιού

Θα μας Βρείτε

• Διεύθυνση επικοινωνίας:

Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια,
ΤΚ 11528.

• Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ.: 210 7222150
Κιν.: 697 5425842 | 694 6261568

Email: info@homeopathyingreece.gr